Не вступив до університету: в Києві зник хлопець, який зібрався накласти на себе руки (Фото)

У Голосіївському районі столиці розшукують 17-річного Богдана Вовка, який повідомив про намір покінчити життя самогубством своїм рідним, пішов з дому і не повернувся. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ Оперативний".

Відомо, що Вовк Богдан Анатолійович 2004 року народження не вступив в університет, після чого сказав родичам про те, що хоче накласти на себе руки. Він вийшов з дому на Голосіївському проспекті 106/2 в невідомому напрямку без особистих речей, телефону, ключів, грошей і зник.

Усіх, хто бачив хлопця чи має інформацію про його місцеперебування, просять телефонувати за номером 102.

Нагадаємо, що недавно в Дарницькому районі столиці знайшли мертвою 18-річну Руслану Грігу, яка зникла раніше, повідомивши своїм друзям про намір накласти на себе руки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила знайома дівчини Любов Галан, яка координувала пошуки в соцмережах.

Відомо, що ввечері 3 липня біля парку Партизанської слави дівчина повідомила своїм подругам, що йде в ліс, щоб накласти на себе руки. Поліція, родичі, друзі дівчини й десятки небайдужих людей займалися пошуками зниклої. Правоохоронцям вдалося встановити місце останнього сигналу телефону Руслани.

Ввечері 5 липня поліціянти знайшли тіло дівчини без ознак життя. Причини й обставини трагедії поки невідомі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися