У Вишневому робочого з будівництва спіймали на гарячому після того, що він зробив з дитиною (ФОТО, ВІДЕО)

Злочинцеві повідомили про підозру

У місті Вишневе, що на Київщині, робочий з будівництва увірвався в машину, де знаходився 8-річна дитина і спробував його пограбувати. Про це інформує пресслужба поліції Київської області на своїй сторінці в Facebook.

За словами джерела, вранці батьки залишили свою малолітню дочку в машині, а самі піднялися у квартиру забрати деякі речі. В авто дівчинка перебувала одна буквально пару хвилин. Відзначається, що дитині батьки залишили телефон.

Як тільки батьки зайшли в під'їзд будинку, до машини підійшов невідомий чоловік і змусив дівчинку відкрити йому двері автомобіля. Після того як перелякана дитина виконав вимогу, зловмисник вихопив їх рук своєї жертви телефон.

picture

У той же момент в машині підбігли батьки дівчинки та відразу ж відштовхнули невідомого від дочки. На щастя, на сусідній вулиці знаходилися співробітники карного розшуку поліції Київщини, які на гарячому затримали грабіжника.

Було встановлено, що грабіжником є 54-річний уродженець Горлівки. Він працює на будівництві в околицях міста Вишневе. У вільний від роботи час чоловік здійснював подібні злочини. Подробиці події на цей момент встановлюються.


Правоохоронці зазначають, що ситуації, коли батьки залишають свої дітей одних в салоні машини навіть на короткий проміжок часу, є неприпустимими.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що фотограф з Київської області знімав дитяче порно. У поліції розповіли, яке йому загрожує покарання.

Також видання повідомляло про те, що в Білій Церкві дівчину дивом врятували від страшної смерті. Подробиці події читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися