У Київській області чоловік із Туреччини орендував елітну квартиру й повісився в ній

Сусіди кажуть, що жодного разу не бачили чоловіка після того, як він зняв квартиру

У місті Бровари, що на Київщині, сталася страшна подія - в одній з квартир елітного житлового комплексу виявили мертвим чоловіка, який приїхав раніше із Туреччини. Про це повідомляється в групі "Громадський Ревізор. Бровари" у соціальній мережі Facebook.

Так, за інформацією джерела, приблизно два тижні тому чоловік 1986 року народження, який прилетів у Київську область із Туреччини, орендував квартиру в одному з елітних ЖК на сьомому поверсі. У ніч на 11 серпня в цій же квартирі його тіло було виявлено в петлі.

За словами сусідів, після того, як чоловік вселився в цю квартиру, його жодного разу більше не бачили. А охоронці житлового комплексу і зовсім відзначили, що поведінка загиблого при їх зустрічі було вкрай дивною. Їм навіть здалося, що у нового квартиранта є психічні захворювання.

Про те, хто знайшов повішеним чоловіка з Туреччини та за яких обставин сталася ця трагедія, поки не повідомляється. У поліції цей інцидент поки також не прокоментували.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області на горищі сараю жінка знайшла повішеним свого чоловіка. Сімейна пара напередодні займалася домашніми справами й допомагала сусідам, але в один момент чоловік попередив, що вийде на вулицю. Після цього живим сім'я загиблого не бачила. Детальніше про цю подію читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що неподалік від села Літки на Київщині на очах у сім'ї помер їхній родич. Про це було повідомлено медикам і співробітникам ДСНС. Вони швидко прибули на місце події, однак чоловік вже був мертвий. Подробиці цієї моторошної події ви можете прочитати в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися