Поліцейські попередили про шахрайок, які орудують в Київській області

Одна з мешканок області віддала аферистка 11 тисяч гривень

Літня жінка з міста Фастів, що в Київській області, стала жертвою шахрайок, які запропонували зняти з неї порчу. Про це повідомили на сторінці Фастівського районного управління поліції в Facebook.

За словами потерпілої, до неї на ночівлю напросилися дві незнайомі жінки. Господиня будинку дозволила їм залишитися, але вже незабаром пошкодувала про це, тому що ті обдурили її на 11 тисяч гривень. Опинившись в будинку у своєї нової знайомої, жінки стали насторожено їй розповідати, що бачать на ній порчу і її потрібно терміново знімати, інакше це може привести до плачевних наслідків.

Отримавши згоду від господині будинку, гості стали проводити ритуал. Для нього їм нібито знадобилися гроші і яйце. Далі зловмисниці заволоділи коштами пенсіонерки та зникли з місця події. Після цього, обдурена жінка заявила про те, що трапилося в поліцію.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Двом жінкам, які нібито зняли порчу з пенсіонерки, погрожує покарання у вигляді виправних робіт, штрафу або ж обмеження волі на строк до трьох років.

На цей момент особистості аферисток встановлюються. Поліціянти попереджають місцевих, щоб вони уникали спілкування з усілякими ворожками та різного роду екстрасенсами!

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області шахрайки "зняли порчу" з пенсіонерів за 240 тисяч гривень. У своєму ритуалі жінки використовували рушник і вогонь. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області циганки увірвалися в чужий будинок, вкусили господиню і поцупили гроші. Поліція виявила злочинниць в одному з готелів. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися