На трасі "Київ — Харків" сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Аварія сталася у Бориспільському районі Київської області

На трасі "Київ — Харків" легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою, є жертви. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на трасі "Київ — Харків" автомобіль Subaru рухався в напрямку столиці. За кермом автівки був 24-річний житель Дніпропетровщини. Він зіткнувся з автомобілем "УАЗ", за кермом якого перебував 46-річний мешканець Баришівського району Київської області. Внаслідок ДТП водій вантажівки загинув. На кадрах, які оприлюднили у поліції, видно, що обидві автівки після зіткнення перекинулись.

Нагадаємо, неподалік від села Рожівка сталася аварія за участю трьох легкових автомобілів: Volkswagen Touareg, Volkswagen Jetta і Geely. Внаслідок ДТП ніхто з присутніх в автомобілі Volkswagen Touareg не постраждав, невеликі травми отримав пасажир Volkswagen Jetta, а найбільше удар припав на Geely. Пасажир цієї машини отримав серйозні ушкодження та був госпіталізований, жінка померла на місці. Дитина, яка була в останньому авто, відбулася переляком і незначними травмами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався скандал після того, як на Софійській площі провели зйомку рекламного ролика із залучанням двох автівок. Столична влада та поліція дозволів на це не давали. Відомо, що знімання проводила компанія Red Bull. Відповідне відео оприлюднили у соцмережах. На кадрах видно, як автівки на шаленій швидкості ганяють у пішохідній зоні історичного центру Києва. Відео вже викликало хвилю обурення серед киян. На подію відреагували у Київській міській державній адміністрації, а потім — у столичній поліції. Відмити сліди дрифту на Софійській площі намагаються вже не перший день.

Читайте також, що у Київській області на заправці раптово загорілася машина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися