У Києві знов горіли гаражі, є постраждалі (ФОТО)

Пожежа сталася у Солом’янському районі столиці

У Солом’янському районі Києва під час пожежі на території гаражного кооперативу ледь не загинув чоловік. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася сьогодні, 14 серпня, вночі. На вулиці Новопольовій, 43-а у Солом'янському районі столиці загорівся один із гаражів. Пожежа виникла через загоряння особистих речей у підвальному приміщенні гаражу. На місці події пожежники знайшли чоловіка. Він лежав на підлозі в напівпритомному стані. Потерпілого винесли на свіже повітря та передали медикам. У чоловіка опіки нижніх кінцівок та отруєння чадним газом. Його госпіталізували до столичного опікового центру.

Менш ніж за годину рятувальники загасили пожежу у гаражі. Вогонь пошкодив гаражне обладнання та особисті речі. Окрім того, після пожежі закопчені стіни та стеля приміщення гаражу.

Цього тижня у Голосіївському районі Києва сталася масштабна пожежа у будівлі, яка розповсюдилась на гаражі. На вулиці Михайла Бойчука, 45 загорілася двоповерхова будівля. Вогонь розповсюдився на розташовані поруч гаражі. Вогнеборці не тільки гасили пожежу, а й намагалися евакуювати з палаючих споруд автомобілі. З вогнем боролися понад годину.

Наприкінці липня у Голосіївському районі Києва після пожежі на складі на Пирогівському шляху згоріло ще одне складське приміщення на вулиці Деревообробній, 5. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 500 квадратних метрів. На складі розміром 20 на 25 метрів частково впав дах. Раніше в результаті пожежі повністю вигорів продуктовий склад на Пирогівському шляху, 154. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 1200 квадратних метрів.

Нагадаємо, у Києві у водія, який намагався втекти з місця ДТП, згорів автомобільРаніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві біля станції метро "Святошин" вщент згорів легковий автомобіль. Пожежа сталася на проспекті Палладіна, 15. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися