"Весільні льодяники": у Києві митники знайшли цукерки з Великобританії із незвичайною начинкою (ФОТО)

Цукерки прямували в Івано-Франківську область

На Київській митниці в зоні контролю місця міжнародного поштового обміну службова собака по кличці Харді відреагувала на один із пакетів, що був ввезений з Великобританії. Про це повідомляється на сторінці Київської митниці в соціальній мережі Facebook.

За інформацією джерела, документи на посилку вказували на те, що всередині знаходяться весільні цукерки. Цей товар прямував до одержувачки в Івано-Франківську область.

picture

В ході митного огляду всередині пакету було виявлено 17 льодяників різних кольорів. У зв'язку з тим, що на цукерки зреагував собака, була проведена перевірка солодощів. Фахівці встановили, що всередині льодяників міститься психотропна речовина тетрагідроканабінол (ТГК).

picture

Варто зазначити, що ця речовина витягується з листя і шишок конопель. ТГК відносять до особливо небезпечних психотропних речовин. Після його вживання у людини спостерігається зміна сприйняття часу і простору, тимчасова ейфорія і відчуття загостреного зору, нюху і слуху. Оборот цієї речовини в Україні заборонений.

Київською митницею було складено протокол за фактом пересилання заборонених товарів. Цукерки також були вилучені співробітниками митниці.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Обухові після дзвінка місцевих жителів поліція провела обшук в будинку їх сусіда. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також видання повідомляло про те, що в будинку у мешканки Київської області поліціянти виявили незвичайну знахідку. Власниця будинку повідомила, що усе знайдене належить її синові. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися