У Київській області на вулиці чоловік представився дітям поліцейським і повів їх із собою (ВІДЕО)

Невідомий змушував дітей робити те, що він скаже

У місті Ірпінь, що в Київській області, посеред білого дня до дітей на вулиці підійшов невідомий чоловік, а через час вкрав їхні мобільні телефони. Про це повідомляє "Муніципальна варта".

За словами джерела, злочинець зустрів своїх майбутніх жертв біля одного з супермаркетів. Потім він йшов за дітьми, а коли вони дійшли до арки, зупинив їх. Показавши школярам нібито посвідчення поліцейського, чоловік став розповідати, що в центрі міста хтось краде або відбирає силою телефони у дівчат.

Далі незнайомець повів дітей із собою в інше місце. Там він змусив своїх жертв віддати йому мобільні телефони й назвати усі паролі, щоб отримати до них доступ. Після цього чоловік наказав їм піти в інший бік, де нібито стояв білий бус. Злочинець пообіцяв дітям, що там поверне їм телефони. У той же момент зловмисник пішов у протилежному напрямку.

Зрозумівши, що чоловік їх обдурив, діти стали самостійно шукати його по центру міста. Однак він на той момент вже зник з місця злочину і був далеко. Через понад годину постраждалі таки звернулися до чергової частини "Муніципальної варти".

Зловмисника зловити не вдалося, оскільки він потрапив тільки на камеру відеоспостереження в момент, коли підійшов до дітей. Більше його пересування відстежити не вдалося. Передбачається, що після скоєння крадіжки злочинець покинув місто.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області викрали та зґвалтували підлітка. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також видання інформувало про те, що пенсіонерка з Київської області пережила справжнє пекло у своєму будинку. Детальніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися