У Київській області поліцейські знайшли закривавленого чоловіка на дорозі (ФОТО, ВІДЕО)

Правоохоронці надали пораненому чоловіку першу медичну допомогу і викликали швидку

Неподалік від села Велика Олександрівка Броварського району відбулося жорстокий напад на пасічника. Побитого чоловіка всього в крові знайшли на дорозі оперативники Броварського районного управління поліції. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП в Київській області.

picture

За інформацією джерела, 67-річний пасічник працював в поле, займаючись своїми вуликами. Раптом до нього підійшли двоє чоловіків і почали вимагати, щоб той віддав їм своїм мобільний телефон і грошові кошти, якщо такі при собі є. У відповідь на це пасічник відповів відмовою. Тоді зловмисники почали бити його, потім один з них дістав ніж і завдав кілька поранень своїй жертві. Далі злочинці забрали телефон чоловіка і зникли з місця на авто потерпілого "Volkswagen Caddy".

Проїжджаюча поліцейська машина помітила біля дороги закривавленого чоловіка. Надавши йому першу допомогу, викликали бригаду медиків. Коли потерпілий прийшов до тями, то зміг розповісти співробітникам поліції подробиці того, що сталося.

Правоохоронці повідомляють, що на розшук викраденої машини відразу були орієнтовані всі наряди поліції. Незабаром злочинців вдалося затримати. Ними виявилися двоє місцевих жителів 23 та 47-річного віку, які орендували будинок у цьому районі.

picture

Затриманим було повідомлено про підозру. За вчинений злочин їм загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін від 7 до 12 років.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області викрали та зґвалтували підлітка. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що пенсіонерка з Київської області пережила справжнє пекло у своєму будинку. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися