З жителем Київської області стався нещасний випадок на курорті: подробиці

Тіло без ознак життя виявили інші відпочиваючі

Уродженець Київської області відправився відпочивати на один із популярних українських курортів, де незабаром з ним стався нещасний випадок. Про це інформує пресслужба ДСНС у Запорізькій області.

Так, за словами джерела, чоловік приїхав відпочивати в смт Кирилівка. Там він заселився на одній із баз відпочинку. В один з днів своєї відпустки киянин відправився купатися на пляж, але так і не повернувся з води. Пізніше інші відпочивальники помітили, що у воді плаває його бездиханне тіло.

Очевидці події відразу ж викликали на місце подій рятувальників, звернувшись на лінію "101". До їх прибуття на вказаний заявником пляж, тіло чоловіка вже витягли з води на берег. Як пізніше з'ясувалося, загиблим виявився 45-річний уродженець Київської області.

Труп був переданий співробітникам поліції. Далі його направлять на судово-медичну експертизу, яка допоможе встановити точний час і причину смерті. Чи був чоловік п'яний в момент події - поки невідомо.

Рятувальники звернулися до відпочивальників на пляжах з проханням дотримуватися правил безпеки на воді. Ні в якому разі не йти купатися в морі в стані алкогольного сп'яніння. Також відпочивальників просять уважно стежити за своїми дітьми й не залишати їх без нагляду, інакше це може призвести до великої трагедії.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області з водойми виловили труп людини. Загиблому було всього 23 роки. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Київській області з п'яним чоловіком стався нещасний випадок. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися