У Києві сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Прибулі на місце аварії медики не змогли врятувати потерпілого

В Оболонському районі Києва сталася смертельна ДТП. Водій за кермом автомобіля "Форд" збив 38-річного пішохода. Від отриманих травм потерпілий помер на місці аварії. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

За інформацією джерела, приблизно о 10 годині вечора 16 серпня, на Гостомельському шосе чоловік перебігав дорогу в недозволеному місці. В той таки час по дорозі в напрямку селища Пуща-Водиця їхав "Форд". Водій, не встигнувши загальмувати вчасно, збив правопорушника на своєму авто.

Повідомляється, що пішохід помер на місці події. Травми, отримані під час ДТП, виявилися несумісними з життям. Водій "Форда" викликав на місце аварії медиків і поліцію. Бригада швидкої допомоги прибула за лічені секунди, але до того момент постраждалий чоловік був уже мертвий.

Співробітники поліції встановили, що загиблий порушив ПДР і вибіг на дорозі в невстановленому місці. За даним фактом розслідується кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

На цей момент слідчі займаються проведенням різних експертиз, які допоможуть встановити деталі страшної події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Борисполі іномарка влетіла в бетонну огорожу. Тіло загиблого вирізали з автомобіля. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що Київської області легковик збив дитину на велосипеді. За попередньою інформацією, винуватцем аварії є потерпілий. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися