Дізнався про онкологію: в Київській області чоловік залишив передсмертну записку і повісився

Тіло загиблого виявила сестра його дружини

У Вовчкове, селі, яке входить в Переяслав-Хмельницький район Київської області, місцевий житель наклав на себе руки, дізнавшись про страшну хворобу. Про це передають українські ЗМІ.

За інформацією джерела, на вихідних, приблизно о 10 годині ранку, в поліцію надійшло повідомлення від жінки, яка повідомила, що виявила дружина своєї сестри повішеним у власному будинку по вулиці Космонавтів.

На місце події прибули співробітники поліції. Було встановлено, що загиблому 51 рік. Перед тим, як накласти на себе руки, чоловік залишив передсмертну записку. У ній він вказав, що причиною такого вчинку є онкологія, яку у загиблого виявили напередодні. Чоловік зазначив, що не хотів далі жити, дізнавшись про таку страшну хворобу.

Тіло померлого було направлено на експертизу, яка встановить точний час смерті. На цей момент встановлюються подробиці цього моторошної події.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області жінка виявила на горищі труп свого чоловіка в зашморгу. Незадовго до того, що сталося вони з чоловіком працювали на городі, потім допомагали сусідам. Чоловік вийшов на вулицю кришити кабачки, а вже зовсім скоро дружина знайшла його мертвим на горищі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області поліціянти знайшли закривавленого чоловіка на дорозі. На його тілі було видно ножові поранення. Після того як він прийшов в себе, зміг розповісти правоохоронцям, що йому довелося пережити. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися