У столичному гуртожитку знайшли труп поліцейського з простреленою головою - ЗМІ (ФОТО)

Гуртожиток, де знайшли тіло, було місцем проживання поліцейського

У київському гуртожитку, що розташоване в Печерському районі міста, був виявлений труп чоловіка, який був поліцейським. Про це повідомляють українські ЗМІ, посилаючись на інформацію з власних джерел.

За словами видання, сьогодні, 19 серпня, в гуртожитку Національного транспортного університету знайшли застреленим співробітника поліції. Повідомляється, що на голові загиблого виявлені сліди вогнепального поранення. Було встановлено, що постріл був зроблений з карабіна.

picture

За попередньою інформацією, чоловік повідомив самогубство. На цей момент подробиці події встановлюються. У поліції поки ніяк не коментують смерть поліцейського.

На місце події прибули слідчі та експерти. Тіло загиблого буде направлено на експертизу для встановлення точного часу і причин смерті.

Джерело опублікував фотографії, зроблені в тому самому гуртожитку після приїзду слідчих і експертів.
picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області чоловік залишив передсмертну записку і повісився. Чоловік розповів в записці, що лікарі виявили у нього онкологію. Жити з цим страшним діагнозом він не зміг. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області жінка виявила на горищі повішеним свого чоловіка. За словами вдови, напередодні цього вона з чоловіком робила домашні справи та вони разом допомагали сусідам. Потім її чоловік вийшов з дому, а вже незабаром вона знайшла його мертвим. Детальніше про подію читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися