Обмін валют: в Києві чоловікові обміняли 28 тисяч доларів на сувенірні гроші (ФОТО, ВІДЕО)

Киянин отримав майже 750 тисяч гривень сувенірними купюрами

Житель столиці став жертвою шахрая, який зустрівся з ним під приводом нібито вигідно поміняти йому долари на гривні. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Києва.

Потерпілий знайшов в інтернеті оголошення з обміну валют. Пропозиція здалася йому вигідним і він домовився зустрітися з представником послуги. При зустрічі киянин віддав незнайомцеві 28 100 доларів, а натомість отримав пачки грошей з купюрами по 200 гривень. У них було трохи менше ніж 750 тисяч гривень.

picture

Незабаром після того, як незнайомець поїхав, чоловік зрозумів, що замість справжніх грошей отримав сувенірні. Упаковка з виду була схожа з банківської, тому відразу підступ потерпілий не помітив. Однак пізніше, придивившись, розгледів в них підробку. Після цього потерпілий від рук шахрая звернувся в поліцію.

picture

За "гарячими слідами" правоохоронці зупинили таксі, в якому знаходився зловмисник, і затримали його в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Затриманим виявився уродженець Донецької області 1982 року народження.

picture

За фактом скоєного злочину розпочато кримінальне провадження. Аферистові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що поліціянти попередили про шахрайок, які орудують в Київській області. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

У Київській області циганки увірвалися в чужий будинок, вкусили господиню і поцупили гроші. Поліція виявила злочинниць в одному з готелів. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися