Зв'язали й кинули в підвал: в Київській області на жінку напали в її будинку (ФОТО, ВІДЕО)

Злочинці зав'язали жінці очі, щоб вона не побачила їх обличчя

У селі Лютіж, що в Київській області, місцева 48-річна жителька пережила у своєму будинку справжнє пекло. Про це повідомляється в пресслужбі ГУНП Київської області.

За словами джерела, в ту ніч, перебуваючи у своєму кабінеті, жінка почула сторонні звуки, нібито в будинку ще хтось є. Так і виявилося. Вже через мить до неї в кабінет вбігли невідомі чоловіки, схопили її, зв'язали, зав'язали пов'язкою очі та кинули в підвал.

Поки господиня будинку знаходилася в безпорадному стані не могла вибратися з підвалу, зловмисники стали шукати в будинку гроші, ювелірні прикраси, телефони та інші речі, що представляють яку-небудь цінність.

Як пізніше з'ясувалося, з кабінету своєї жертви грабіжники винесли 5 тисяч доларів і 10 тисяч євро. Також вони вкрали дорогоцінні години та прикраси. Все це вони дістали з сейфа, який був в кімнаті.

picture

Зрозумівши, що злочинці покинули будинок, жінка вибралася з підвалу і викликала поліцію. Оперативники спільного з управлінням карного розшуку провели ряд розшукових заходів та змогли зловити грабіжників. Ними виявилися 35-річний житель Росії, який зараз проживає в місті Ірпінь, а також ще один житель Ірпеня у віці 44 років.

Повідомляється, що на цей момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу. За скоєний злочин зловмисникам загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін від чотирьох до восьми років.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що киянку зґвалтували у власній квартирі. Незнайомець пробрався вночі до неї в кімнату через відкрите вікно, напав, а потім зґвалтував. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що пенсіонерка з Київської області пережила справжнє пекло у своєму будинку. Детальніше про подію читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися