У Києві 82-чоловік пробив дружині голову молотком (ФОТО)

Пенсіонеру загрожує до 15 років позбавлення волі

У столиці конфлікт між сімейною парою пенсіонерів ледь не закінчився трагедією. Жінка перебуває з важкими травмами в лікарні, а її чоловікові загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення. Про це повідомляється на сторінці Поліції Києва в Facebook.

Так, в одну зі столичних лікарень поступила жінка з черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку. Також на неї тілі були виявлені численні гематоми. У поліції встановили, що травми постраждалої завдав її 82-річний чоловік.

Як виявилося, між потерпілою та її чоловіком стався конфлікт. Словесна перепалка переросла в щось страшне. Чоловік схопив молоток і почав ним бити свою дружину по голові.

picture

Що лежить на підлозі жінку в крові знайшов її син. Тоді ж він звернувся в поліцію і викликав швидку допомогу. Прибулі на місце подій медики госпіталізували постраждалу.

Співробітники поліції затримали 82-річного киянина в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Нападнику було повідомлено про підозру за замах на вбивство своєї дружини. За скоєний злочин пенсіонеру загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до 15 років.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області на жінку напали в її будинку. Вночі господиня будинку почула, що в будинку крім неї хтось є. В той самий час до неї в кабінет зайшли незнайомці, зв'язали її та закрили в підвалі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Броварах жінка вдарила ножем в живіт свого коханого. Подробиці події читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися