У Київській області чоловіка переїхав потяг: опубліковані фото з місця події

Машиніст застосовував екстрене гальмування

У селі в Фастівському районі Київської області сталася страшна подія - на залізничному переїзді був на смерть збитий чоловік. Про це повідомляється в Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

За інформацією джерела, сьогодні вдень, 20 серпня, на з/д переїзді в селі Тарасівка під швидкісний потяг потрапив невідомий чоловік. Побачив на рейках людини, водій поїзда застосував екстрене гальмування. Однак загальмувати поїзд все ж не встиг.

Від отриманих травм потерпілий чоловік помер на місці події. Шансів вижити, судячи з характеру травм, у нього не було. На місце подій були викликані співробітники поліції.

picture

На цей момент залишається невідомим, має намір за загиблий кинувся під поїзд, щоб накласти на себе руки, або ж цього послужили інші причини. Подробиці цього інциденту наразі встановлюють правоохоронці.

В офіційних джерелах, до слова, ще не прокоментували цей випадок.

У Telegram-каналі "dtp.kiev.ua" були опубліковані фотографії з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області на жінку було скоєно напад прямо в її будинку. До неї в кабінет пробралися невідомі люди, зв'язали її та кинули в підвал. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що пенсіонерка з Київської області пережила справжнє пекло у своєму будинку. Після того, що сталося жінка змогла дізнатися свого мучителя, навіть попри те, що його обличчя було закрите Балаклавою. Детальніше про подію читайте в матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://t.me/dtpkievua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися