У загибелі підлітка, якого під Києвом збив поїзд, з’явились нові подробиці (ФОТО)

Про смертельну ДТП на залізниці розповіли в поліції

На залізничному переїзді станції Тарасівка електропотяг насмерть збив неповнолітнього хлопця. Про розслідування ДТП розповіли у Фастівському районному управлінні поліції, передають "Коментарі".

Інформація про смертельне ДТП на залізничній станції Тарасівка надійшла до чергової частини відділу поліції №1 у Боярці. На місці події правоохоронці опитали свідків.

Поліцейські з’ясували, що хлопець переходив залізничний переїзд у невстановленому місці. Підліток не звернув увагу на поїзд, який наближався до станції, хоча машиніст подавав звукові сигнали. Хлопець не відреагував на ці попередження, оскільки був у навушниках.

За даними поліції, загиблим виявився 15-річний мешканець села Віта-Поштова. Від отриманих травм він помер на місці. За фактом порушення правил безпеки руху відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють усі обставини смертельного ДТП. У поліції також закликали громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що трагедія у селищі Тарасівка Києво-Святошинського району Київської області сталася 2 вересня. На залізничному переїзді поїзд збив підлітка. Через ДТП тимчасово зупиняли рух поїздів від Вишневого до Києва.

Нагадаємо, під Києвом іномарка збила жінку похилого віку, яка переходила дорогу з візочком. Дорожньо-транспортна пригода трапилася в селищі Софіївська Борщагівка. В поліцію повідомили, що по вулиці Соборній автомобіль Fiat збив пішохода. За кермом іномарки була 37-річна жінка. Водійка автомобіля Fiat збила пенсіонерку, коли розпочала рух по вулиці Соборній.

Читайте також про смертельне ДТП у Голосіївському районі Києва — поїзд переїхав чоловіка, який перебігав колії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися