Під Києвом загорілись 10 тисяч шин

Пожежникам вдалось швидко локалізувати пожежу

Сьогодні зранку, 4 вересня, в Київській області до пожежників надійшло повідомлення про пожежу. Рятувальники по прибуттю на місце події побачили, що вогнем охоплено шини на відкритій території. Їх було не менше 10 тисяч штук. Крім того, загорілась покрівля металевого покриття на площі 750 метрів квадратних.

Пожежникам вдалось швидко локалізувати пожежу й не дати їй поширитись. Пожежу було локалізовано о 07:11 та повністю ліквідовано о 10:15. На місці події працювало 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 23 особи особового складу. Причина пожежі наразі встановлюється.

Портал "Коментарі" писав, що  сьогодні, 4 вересня, у Києві, в районі Позняки загорівся бізнес-центр "Колізей".  Люди почали швидко покидати приміщення. За словами свідків, в будівлі, на 8 поверсі загорілася сауна.

Як повідомлялося, у п’ятницю вночі сталася пожежа у костелі Святого Миколая у Києві, внаслідок якої серйозно постраждало внутрішнє оздоблення будівлі. Зокрема, зруйновано унікальний орган. Причиною пожежі попередньо називають коротке замикання.

Крім того, 1 вересня у Києві горів ринок "Юність", розташований на вулиці Миропільська, 2 у Деснянському районі. Очевидці публікували у соціальних мережах відео, на якому видно вогонь і великий стовп диму. На кадрах було видно напівзруйнований ринок, багато диму і людей, які намагаються загасити вогонь. Але в ДСНС Києва кажуть, що їм не надходили дзвінки з приводу пожежі на "Юності", тому вони спростували інформацію, що для ліквідації вогню залучено їх співробітники.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися