У центрі Києва таксист вдарив літню іноземку

У Печерському районі столиці трапиться кричущий інцидент: водій однієї зі служб таксі штовхнув і вдарив літню клієнтку-іноземку. Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла киянка Ольга Немцева.

Жінка написала, що стала очевидцем грубого поводження чоловіка. Це сталося біля готелю "Президент". Таксист підвіз двох літніх клієнток-італійок і після того, як вони з ним розрахувалися, одну жінку він штовхнув, а потім вдарив її ногою. Жінки швидко зайшли всередину будівлі, а киянка почала блокувати автомобіль кривдника і змусила його піти вибачитися, пригрозивши судом.

Ольга написала, що зайшла разом з водієм таксі в будівлю, але перелякані жінки не відразу зрозуміли, що від них хочуть. Чоловік намагався "домовитися", щоб клієнтки не стали на нього скаржитися.

За словами жінки, причиною такої поведінки таксиста стала недостатня оплата його послуг, він очікував, що іноземки заплатять йому більше.

Нагадаємо, що в Києві затримали водія таксі, який поранив ножем пасажира і втік з місця події. Щоб затримати водія таксі, в столиці ввели план "Перехоплення". Патрульні через систему "Безпечне місто" з'ясували, що автомобіль таксі поїхав в Солом'янський район Києва. Водія КІА зупинили й затримали біля Вокзальної площі столиці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в селищі Тарасівка Київської області чоловік вбив свою тітку, щоб пограбувати її й розрахуватися з боргами. Повідомляється, що вбивство виглядає як нещасний випадок, на перший погляд. Насправді це був детально спланований розбійний напад. Оперативники забійного відділу карного розшуку і слідували протягом доби покроково встановили всі обставини загибелі жінки й вирахували зловмисника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися