У Києві побилися водії трамвая та сміттєвоза (ВІДЕО)

У Шевченківському районі столиці стався конфлікт між працівником "Київпастрансу" та водієм сміттєвоза.

На Youtube-каналі "Оперативна Україна інфо" з'явилося відео бійки водіїв трамвая і сміттєвоза. Чоловіки почали сперечатися через правила дорожнього руху. Працівника "Київпастрансу" обурило, що водій сміттєвоза виїхав на рейки, щоб об'їхати пробку на вулиці Дегтярівській, неподалік від кінотеатру "Київська Русь".

Очевидці інциденту відзначили, що здійснити маневр чоловік не міг, оскільки на його шляху став трамвай. І замість того, щоб спокійно роз'їхатися, комунальники влаштували розбірки зі штовханням один одного. Через конфлікт на ділянці дороги утворилася пробка, але інші водії не стали втручатися в ситуацію, а просто сигналили, щоб чоловіки звільнили проїзд.

Нагадаємо, що в Києві між водієм маршрутки та працівником поліції сталася бійка. Як виявилося, водій знехтував карантинними правилами й обмеженнями, а саме їхав містом з переповненим салоном. Тому "копи" і зупинили маршрутку. Патрульні вирішили перевірити, у скількох пасажирів в транспорті й чи є у них спеціальні перепустки, але водій на появу правоохоронців відреагував неадекватно: спочатку відмовився показати свої документи, а потім почав бійку, вдаривши поліцейського ногою.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в Голосіївському районі Києва біля кафе сталася масова бійка зі стріляниною. У бійці брали участь дві компанії чоловіків. Один з учасників інциденту почав хаотичну стрілянину. На місці події його затримали правоохоронці разом з опонентом, який під час бійки отримав травми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися