У Києві біля кафе сталася масова бійка зі стріляниною (ВІДЕО)

У столичній поліції розповіли подробиці

У Голосіївському районі Києва біля кафе сталася масова бійка зі стріляниною, є постраждалі. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, надзвичайна подія сталася ввечері 12 серпня біля кафе на вулиці Маршала Конєва. У бійці брали участь дві компанії чоловіків. Один з учасників інциденту почав хаотичну стрілянину. На місці події його затримали правоохоронці разом з опонентом, який під час бійки отримав травми. Проте постраждалий від госпіталізації та написання заяви до поліції відмовився.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Голосіївського управління поліції Петро Білаш, чоловік, який влаштував стрілянину, був у стані алкогольного сп'яніння та не зміг пояснити свої дії. На місці події правоохоронці вилучили 14 гільз для травматичної зброї, магазин від пістолету та набої. Особу затриманого встановили. Ним виявився уродженець Донеччини 1986 року народження. З його автомобіля вилучили дозволи на зброю, велику кількість патронів різного калібру, автомати Калашникова та мисливські рушниці. Чоловіку загрожує від трьох до семи років тюрми. Інших учасників інциденту встановлюють у рамках розпочатого кримінального провадження.


Нагадаємо, на початку липня у Києві відбулися антитерористичні навчання співробітників Служби безпеки України та інших правоохоронців. Навчання спецпризначенців відбувалися спільно з Посольством Ізраїлю в Україні. Правоохоронці відпрацювали звільнення заручників у синагозі столиці в екстремальних умовах. За легендою, "терористи" захопили у заручники посла Ізраїлю та вірян, які знаходились у синагозі. Під час антитерористичної операції українські спецпризначенці звільнили всіх "заручників" та затримали "терористів". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали військового, який, погрожуючи гранатою, захопив будівлю Кабінету Міністрів України та заручників. Перебуваючи в адміністративній будівлі українського уряду, 43-літній чоловік захопив двох заручників і погрожував підірвати себе гранатою

Окрім того, у Києві затримали учасницю міжнародної терористичної організації "ІДІЛ", яку розшукував Інтерпол. Затримана жінка виявилася громадянкою однієї з країн центральної Азії. Вона вербувала найманців для участі у збройних конфліктах в Сирії. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися