Як у Києві із заручників звільнили посла Ізраїлю (ФОТО, ВІДЕО)

Про антитерористичні навчання у центрі столиці розповіли у Службі безпеки України

У Києві відбулися антитерористичні навчання співробітників Служби безпеки України (СБУ) та інших правоохоронних органів. Про результати розповіли у пресцентрі ведомства, інформують "Коментарі".

Навчання спецпризначенців відбувалися спільно з Посольством Ізраїлю в Україні. Правоохоронці відпрацювали звільнення заручників у синагозі столиці в екстремальних умовах. За легендою, "терористи" захопили у заручники посла Ізраїлю та вірян, які знаходились у синагозі. Під час антитерористичної операції українські спецпризначенці звільнили всіх "заручників" та затримали "терористів", інформують в СБУ. Як працювали українські спецпризначенці в екстремальних умовах, можна подивитися на відео.


Тренування українських правоохоронців відбулися у Печерському районі Києва. Навчання тривали на базі Хоральної синагоги Бродського. На час антитерористичної операції у столиці діяли тимчасові обмеження руху громадського транспорту. Зокрема, не працювала станція метро "Палац спорту", інформували у метрополітені.

Нагадаємо, у Києві співробітники СБУ заблокували масштабний механізм вимагання грошей, який організували власники двох столичних кредитно-фінансових установ. Через незаконне оформлення онлайн-кредитів та від колекторів постраждали понад 60 тисяч людей. Організатори залучили до схеми понад 50 "телефонних колекторів". Найманці телефонували "боржникам", тиснули на людей та погрожували.

В СБУ також розповідали, як в одному з районів Києва викрили масштабну корупційну схему в "Центрі первинної медико-санітарної допомоги". У столиці керівники лікувального закладу роками крали гроші із заробітної плати медичного персоналу. За сім років учасники схеми привласнили понад 6,3 млн грн. До оборудки причетні головний лікар, три його заступники та бухгалтер медичної установи. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися