По місту в Київській області "ходять" фальшиві гроші

Розповсюджувача фальшивих купюр затримали правоохоронці

У місті Васильків, що на Київщині спіймали чоловіка, який розповсюджував фальшиві гроші. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

За словами правоохоронців, злочинець був спійманий сьогодні вночі, 11 вересня. Як з'ясувалося, чоловік заходив у різні заклади та розплачувався за придбаний товар або послугу фальшивими купюрами номіналом 200 гривень. Отримавши здачу, він йшов з місця у невідомому напрямку.

picture

На цей момент встановлюється причетність чоловіка до подібних злочинів, скоєних в місті Васильків, а також у прилеглих районах. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Скільки таким шахрайством займався житель Василькова — залишається невідомим. Однак можна припустити, що зараз по місту ходять ті фальшиві гроші, якими злочинець розплачувався в закладах. Щоб убезпечити себе, слід ретельно перевіряти купюри номіналом 200 гривень, які ви отримуєте на здачу.

Правоохоронці звертаються до городян з проханням відразу ж повідомити в поліцію, якщо раптом така купюра потрапить до них в руки або ж якщо вони стануть жертвою подібного злочину.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в аеропорту "Бориспіль" іноземець за гроші намагався потрапити в Україну. Українським прикордонникам чоловік пропонував значний хабар. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Києві чоловікові обміняли 28 тисяч доларів на сувенірні гроші. Киянин віддав 28 100 доларів, а натомість отримав пачки грошей з купюрами по 200 гривень. Подробиці події читайте на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися