Перевіряли лічильник: у киянина після приходу "комунальників" зникли 400 тисяч гривень

Пропажу грошей чоловік виявив не відразу

Інженер зі столиці втратив 400 тисяч гривень після того, як до нього додому прийшли нібито працівники комунальної служби, щоб перевірити лічильник. Після їх відходу з квартири зникли його заощадження.

За інформацією джерела, інцидент трапився в Дніпровському районі Києва. 54-річний житель п'ятиповерхівки на Харківському шосе впустив у свою квартиру людей, які представилися йому працівниками КП. Вони заявили, що мають намір перевірити лічильник. Киянин повірив і впустив у свій будинок незнайомців.

Через два дні після того, як у будинку побували "комунальники", чоловік помітив, що всі його заощадження зникли. За словами інженера, у квартирі він зберігав готівкою 270 тисяч гривень і п'ять тисяч доларів.

Потерпілий також зазначив, що замки у квартиру не були розкриті, сторонніх людей більше у будинку не було, а це означає тільки те, що гроші вкрали ті самі "співробітники" комунального підприємства.

До слова, буквально за день до цієї події в Голосіївському районі Києва практично за такою ж схемою обікрали 73-річного пенсіонера. Тільки в його випадку незнайомці представилися співробітниками соціальної служби.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в центрі Києва шахраї заволоділи двома квартирами, вартістю понад три мільйони гривень. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Київській області шахраї продавали "брендовий" одяг. Злочинці продавали підроблені речі через інтернет. Подробиці читайте на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися