У Києві жінка згоріла живцем у своїй квартирі (ВІДЕО)

На ліквідацію пожежі рятувальники витратили практично годину

У Шевченківському районі Києва під час пожежі у власній квартирі померла жінка 1958 року народження. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Києва.

За словами рятувальників, вночі їм надійшов виклик з повідомленням про пожежу на вулиці Щусєва, 8-А. На місце події негайно були направлені рятувальники з найближчої пожежно-рятувальних підрозділів.

Після прибуття рятувальники встановили, що загоряння сталося на 8 і 9 поверхах будинку. Насамперед із палаючої багатоповерхівки евакуювали усіх, хто не зміг самостійно покинути приміщення до їх приїзду. До того моменту вогонь розійшовся на три квартири та чотири балкони. Всього евакуювали шість осіб і ще 50 відвели на безпечну відстань.

picture

Як з'ясувалося, в одній з квартир, яку також охопив вогонь, рятувальники виявили бездиханне тіло літньої жінки. Її труп був знайдений після того, як пожежники розгрібали залишки згорілих меблів у квартирі на 8 поверсі.

Пожежу вдалося повністю ліквідувати на 48 хвилин. Всього на місці події працювало 13 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 50 осіб особового складу Головного управління.

На цей момент причина загоряння встановлюється.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, як у Києві після пожежі виглядає костел Святого Миколая. З'явилися кадри фасаду будівлі, зняті з висоти пташиного польоту. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Києві сталися пожежі у двох багатоповерхівках. Вогонь пошкодив меблі та внутрішнє оздоблення квартири. Крім того, у приміщенні закопчені стіни та стеля кімнати. Детальніше про це читайте на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися