Протести в Києві: люди перекрили міст Метро

Протестувальники заблокували рух на одному з мостів Києва

У столиці знову проходить протестна акція. Якщо раніше мітинги проходили в урядовому кварталі, то зараз люди перекрили рух на одному з мостів. На мосту Метро, який знаходиться в Києві, люди перекрили дорогу. Зараз на мосту утворилася значна пробка.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua і карта Google Maps.

Як повідомляється, утворився затор від метро "Чернігівська". Також за даними карти Google Maps, ускладнено рух транспорту з Набережного шосе до Броварського проспекту в районі цього мосту. Відзначається, що дорогу перекрили в якості протесту. Люди вимагають, щоб їм добудували квартири.


Як повідомляв портал "Коментарі", раніше протестуючі вкладники банку Аркада пройшли ходою від КМДА через Кабмін і Нацбанк до Офісу президента, де вже перебували протестувальники шахтарі.

Перед входом на площу до Офісу президента протестувальників оглянули правоохоронці. Поліцейські прагнуть не допустити провокаційних дій. До серйозних сутичок поки не доходило, - акція носить досить мирний характер.

Зазначимо, що раніше близько тисячі обдурених інвесторів банку "Аркада", які через цю фінансову установу вклали гроші в покупку нерухомості, і вже багато років не можуть її отримати через фінансові проблеми банку та забудовника, проводять акції в центрі столиці з вимогою привернути увагу органів влади до їх проблем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися