В одному з сіл Київської області ввели карантин

Було прийнято рішення ввести карантин у селі і на прилеглих до нього угіддях, пасовищах, польових і лісових масивах в радіусі 10 км

У селі Ташань, що в Київській області, і на прилеглих територіях, був введений карантин. Про це повідомляє пресслужба Бориспільської районної державної адміністрації Київської області.

За інформацією джерела, в селі с. Ташань Ташанський сільської територіальної громади Бориспільського району було виявлено сказ у лисиці. У зв'язку з цим відбулося термінове засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Бориспільської РДА.

Комісією було прийнято рішення ввести карантин у селі та на прилеглих до нього угіддях, пасовищах, польових і лісових масивах в радіусі 10 км. Контроль за виконанням рішень ДНПК покладено на Переяславський відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

Для довідки: людина може заразитися сказом від лисиці шляхом потрапляння зараженої слини у відкриту рану, подряпину, садно. Потрапляючи в людський організм, вірус поширюється по нервових волокнах, потім проникає в спинний мозок, а після — в головний мозок і призводить до запалення.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував своїх читачів про те, що в одному з міст Київської області ввели карантин. Причиною тому стало підтвердження сказу у вуличного кота. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що стало відомо, чи готовий Київ і область до посилення карантину. Перш за все карантин торкнеться навчальних закладів, ресторанів, готелів, а також установ культури та розважальних центрів. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Svilana

29 вересня 2021, 13:01

После обращения к врачу (во время карантина и наблюдения за укусившим животным, если явных признаков болезни нет) полезно использовать знания и опыт гомеопатического метода ,если врачебная помощь гомеопата недоступна).Адольф фон Гергардт. Практическое руководство к гомеопатической медицине: " Рану нужно промыть разведенной в воде тинктурой Bellad.: 4 капли чистой тинктуры на 2 ложки воды. Внутрь, в виде предохранительного средства, следует принимать через каждые 2 часа Bellad. в высоком делении. Когда болезнь уже обнаруживается, нужно принимать это же лекарство, но чаще. К числу наиболее действительных предохранительных средств, как говорят, принадлежит и Cantharis; по Гартману, оно показывается особенно в таких случаях, когда, при воспалительном состоянии болезни бывает сильное половое возбуждение, сказывающееся во временных или постоянных эрекциях. Кроме того, должно иметь в виду: Hyosc., Cupr.acet.5 и Stramon.. Но первым долгом нужно выпариться в бане." https://ua1lib.org/book/3147957/ccbc40?id=3147957

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися