У Київській області біля ТЦ ледь не вбили людину (ФОТО)

Зловмисник спійманий

У місті Бровари, що на Київщині, біля торгового центру вдарили ножем 50-річного чоловіка. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

За інформацією джерела, 24 вересня приблизно о 19 годині до поліції надійшов виклик від місцевих жителів, які повідомили, що біля ТЦ на лавочці лежить чоловік із ножовим пораненням.

На місце події прибули співробітники поліції та бригада швидкої допомоги. Постраждалого доставили в медичний заклад, де лікарі провели оперативне втручання.

Було встановлено, що у той вечір невідомий чоловік ходив біля ТЦ і чіплявся до перехожих. Далі підійшов до подружжя і ножем завдав один удар в область серця чоловікові.

picture

Незабаром нападника вдалося затримати. Ним виявився 40-річний місцевий житель. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) і ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєний злочин зловмисникові загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до 15 років.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв, що в Київській області підліток на мотоциклі на смерть збив жінку. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало, що в Київській області в лісі знайшли останки безвісти зниклого чоловіка. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ден

25 вересня 2021, 22:18

Торгмаш - там как ДНР разруха и безисходность.

Алекс

25 вересня 2021, 19:50

Пока не начнут на месте таких отстреливать, ничего не будет. Его скоро отпустит самій Гума...продажный украинский суд.

читатель

25 вересня 2021, 19:46

Полная деградация общества. Отсутствие нормальной работы, достойных зарплат, пенсий порождает агрессию, депрессию и деградацию. Народ ударяется в беспробудное пьянство и под пьяную лавку творит немало преступлений. И это еще не конец, дно еще впереди.

Киев

25 вересня 2021, 19:15

СОЛЕВОЙ НАРКОМАН.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися