Образився на персонал: в Києві чоловік «замінував» ресторан

Житель столиці може потрапити до в'язниці за те, що напідпитку подзвонив в поліцію і повідомив про "замінування" ресторану. Чоловік сказав, що образився на персонал, оскільки його не пускали в заклад. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в місті Києві.

Відомо, що 46-річний киянин повідомив про неправдиве замінування ресторану, який знаходиться на вулиці Декабристів. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, чіплявся до відвідувачів закладу, тому його попросили покинути ресторан і більше не пускали. Киянин "образився" на персонал і вирішив "замінувати" будівлю.

Поліцейські відреагували на виклик, приїхали в ресторан, обшукали заклад і прилеглу до нього територію, але жодних підозрілих предметів не виявили. Протягом години співробітники встановили особу лжемінера і затримали його в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Проти жителя столиці відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину і судом обрано запобіжний захід - утримання під вартою.

Правопорушнику загрожує до 6 років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, в Києві затримали чоловіка, який повідомив про замінування житлового будинку і спостерігав, як правоохоронці шукають в гуртожитку бомбу.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в будинку у мешканки Київської області поліцейські виявили незвичайну знахідку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися