В аеропорту «Бориспіль» місяць живе американець: що сталося

У столичному міжнародному аеропорту "Бориспіль" вже місяць живе 54-річний американець на ім'я Нейдер. Додому повертатися він не хоче, тому до початку жовтня змушений жити в терміналі. Про це повідомляє "ТСН".

Відомо, що чоловік останні два роки подорожує, отримуючи пенсію по інвалідності. У Нейдера проблеми з серцем, а ще йому важко самостійно пересуватися, оскільки він важить понад 180 кілограмів. За його словами, після прильоту в Україну, невідомі вкрали у нього всі заощадження - понад 9 тисяч доларів, коли він вирішив перекусити в кафетерії. Тепер він не наважується залишити аеропорт, хоча всі документи у нього в порядку.

Американське посольство готове купити чоловікові квиток назад в США, але він відмовляється. Грошей у родичів просити теж не хоче. Нейдер чекає 1 жовтня, щоб йому перерахували пенсію (700 доларів) і тоді він зможе відправитися в іншу країну - Польщу або Чехію.

Поки 54-річний американець спить на стільцях в залі очікування і миється під кранами в туалеті. На чоловіка ніхто не скаржиться, навпаки, в аеропорту поліція його оберігає, одного разу, співробітники прогнали людей, які почали його ображати.

А в найближчому кафе, до якого він добирається на своєму скутері, його підгодовують, як можуть, оскільки люди співчувають чоловікові й намагаються всіляко допомогти.

Нагадаємо, аеропорт "Бориспіль" увійшов до рейтингу найефективніших аеропортів Європи за версією Міжнародної ради аеропортів (Airports Council International Europe, вона ж ACI Europe).

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в аеропорту" Бориспіль "іноземець за гроші намагався потрапити в Україну.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися