Київські контролери «розвели» підлітка на гроші

Столичні контролери в одному з тролейбусів "розвели" 12-річного підлітка на гроші. Інцидент трапився на Лісовому масиві. Про це розповіла мама школяра Ірина Бучок на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Жінка повідомила, що її син їхав на тренування на тролейбусі №37, на зупинці "проспект Лісовий" в громадський транспорт зайшли контролери комунального підприємства "Київпастранс" і почали вимагати у підлітка учнівський квиток. Але він забув його вдома. Тоді контролери почали його залякувати, після чого виманили 160 гривень штрафу, але переказ грошей відбувся на особисту картку співробітника, а не на рахунок підприємства.

"Так, мій син порушив правила проїзду, електронні квитки ніяк не виготовлять, але "розводити" дітей і поповнювати своїм контролерам особисті картки це вже якось занадто", - написала мама школяра.

Жінка після інциденту написала скаргу в "Київпастранс", там пообіцяли звільнити контролера, а з іншими співробітниками провести інструктаж. Гроші, які підліток перевів на особисту картку, повернули, назвавши дії контролера неправомірними.

Нагадаємо, що в Києві інспектори відділу безпеки дорожнього руху виявили у водія тролейбуса ознаки наркотичного сп'яніння, що підтвердила відповідна експертиза. На чоловіка склали адміністративний протокол.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що столична мерія повинна забезпечити жорсткий контроль за дотриманням вимог перевізниками. Тому комунальники Києва придбали точні термометри для контролю температури в салонах громадського транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися