У центрі Києва спиляне дерево ледь не вбило людей (ФОТО)

Столичні комунальники в шоці від події

У центрі Києва спиляне дерево у парку КПІ ледь не вбило людей. На інцидент відреагували у комунальному об’єднанні "Київзеленбуд", передають "Коментарі".

Столичні комунальники повідомили, що дерево спиляли наймані балансоутримувачем території люди. Під час цих дій вони наражали на небезпеку перехожих.

"Нехтування елементарними правилами безпеки шокує! Є великі сумніви щодо професійного досвіду цих "роботяг" та знання нормативно-правової бази по догляду за зеленими насадженнями", — йдеться в заяві КО "Київзеленбуд".

У підприємстві зазначили, що розробили проект Правил по догляду за кронами та видаленню дерев. В них прописано, що доглядати за деревами у Києві мають спеціалізовані підприємства. У "Київзеленбуді" сподіваються, що цей документ ухвалить Київська міська рада та подібні інциденти більше не відбуватимуться у Києві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Центр альтернативного озеленення Києва почав осінню роздачу безкоштовних саджанців. Але в першу чергу, їх отримають ті, хто раніше вже приєднувався до ініціативи й успішно висадив дерева. Представники центру кажуть, що за кілька років їм вдалося створити своєрідний запас посадкового матеріалу, і тепер навіть в міжсезоння вони можуть і продавати, і дарувати саджанці, придатні для озеленення прибудинкових територій.

Нагадаємо, що у Києві через рекламу спиляли молоді дерева.

Читайте також, як на Куренівці оригінально рятують каштани.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися