У Київській області сталася ДТП: на місці працювали рятувальники (ФОТО)

В результаті події постраждали дві людини

У місті Бориспіль, що на Київщині, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових авто. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Київської області.

За інформацією джерела, сьогодні, 3 жовтня, приблизно о 8 годині ранку, в оперативно-диспетчерську службу надійшло повідомлення про те, що на дорозі по вулиці Київський Шлях сталося зіткнення двох легковиків. На місце події було направлено черговий караул 23-й Державної пожежно-рятувальної частини міста Бориспіль.

Прибувши за вказаною дзвонив адресою співробітники ДСНС встановили, що дорожньо-транспортна пригода сталася за участю автомобілів "Shkoda" та "BMW"

picture

Як виявилося, деблокація пасажирів не знадобилася. Рятувальники своєю чергою провели роботу по відключенню акумулятора.

Також на місце події викликали бригаду швидкої допомоги. Незабаром постраждалих 1993 р.н. і 1988 р.н. передали медикам.

Причина аварії на цей момент встановлюється.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Київській області затримали серійного злочинця. У зловмисника вилучили два ручних протитанкових гранатомети, гранату Ф1, обріз рушниці, пістолет, а також численні пристосування для злому замків і проникнення в будівлі. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що український актор потрапив в ДТП в Києві. У Мережі було опубліковано відео з місця події. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися