Автокатастрофа в Київській області: загинув пенсіонер (ФОТО)

Поліція проводить розслідування

Дорожньо-транспортна пригода сталася в місті Боярка, що в Фастівському районі Київської області. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області в Facebook.

Так, в районне управління поліції надійшов виклик, що на пішохідному переході збили літній чоловік. На місце пригоди невдовзі прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Було встановлено, що 50-річний водій, керуючи автомобілем "FORD CARGO" скоїв наїзд на 74-річного чоловіка. Варто відзначити, що пішохід переходив дорогу у встановленому місці.

Від отриманих травм потерпілий помер на місці аварії. Водій, який скоїв ДТП, не постраждав. Його було авто вилучено та поміщено на майданчик тимчасового утримання.

За даним фактом порушено кримінальне провадження. Подробиці події встановлюються.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області чоловік виявився "заручником" свого будинку. На щастя, рятувальникам вдалося вчасно приїхати та звільнити його. Детальніше про цю подію читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві помер нардеп Антон Поляков. Вже стали відомі причини смерті політика. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися