У Києві за загадкових обставин зник чоловік із ДЦП (ФОТО)

Зниклого не можуть розшукати вже три дні

Поліція Києва звернулася до городян з інформацією про зникнення 32-річного чоловіка з інвалідністю. Триває третя доба пошуків, але поки всі спроби відшукати зниклого безвісти киянина безуспішні.

Зниклий — Грохольський Іван Ігорьович, 1989 року народження. Проживає в місті Київ. За інформацією правоохоронців, 5 жовтня Іван вийшов зі свого будинку по вулиці Будищанській. До вечора чоловік так і не повернувся додому. Мати забила на сполох, оскільки її син має захворювання ДЦП, і з ним могло щось статися. Жінка звернулася в поліцію та описала особливі прикмети Івана, а також розповіла, у чому він був одягнений, коли йшов з дому.

Прикмети: зріст 180 см, худорлявої статури, карі очі, темне волосся, на вигляд 30 років.

Особлива прикмета: Іван при ходьбі кульгає з нахилом вперед.

У день зникнення був одягнений: чорну куртку з капюшоном, джинси синього кольору, темно-синю футболку в дрібну стрічку, чорні туфлі.

Повідомляється, що за фактом зникнення киянина відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство, з додатковою кваліфікацією - безвісти зниклий).

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування зниклого Грохольського Івана, просять повідомити про це за телефонами: (044) 515-87-83, (067) 650-69-22 або 102.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві помер народний депутат Антон Поляков. Судмедексперти назвали справжню причину смерті політика. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Київщині чоловік виявився "заручником" свого будинку. Пожежникам вдалося врятувати йому життя. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися