Торговець "смертю": у Києві поліція "накрила" небезпечний бізнес (ФОТО, ВІДЕО)

Злочинцеві загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна

У столиці співробітники поліції викрили небезпечний бізнес, заснований на продажу психотропних речовин в Мережі, яким займався один з киян. За торгівлю "смертю" через інтернет йому загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

Повідомляється, що в будинку у 30-річного чоловіка правоохоронці виявили речовини, схожі на кокаїн, MDMA, екстазі та канабіс (понад два кілограми). Як виявилося, ці психотропні речовини киянин фасував, а потім продавав через інтернет.

picture

Зловмисник був затриманий у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження. У пресслужбі відзначили, що на час досудового розслідування чоловік буде перебувати під вартою.

picture

За скоєний злочин торговцю забороненими речовинами загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до десяти років з конфіскацією особистого майна.

Також були опубліковані кадри з місця події.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що охоронців ТРЦ "Гулівер" звинуватили в тортурах підлітків. Після двох годин утримання хлопців відпустили з погрозами, що якщо вони напишуть заяву в поліцію, то їх уб'ють. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в столиці знайшли мертвим народного депутата Антона Полякова, названа попередня причина смерті. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися