На трасі "Київ – Харків – Довжанський" перекинувся автобус (ФОТО)

Є постраждалі

На трасі "Київ – Харків – Довжанський" перекинувся рейсовий автобус з пасажирами. Про це повідомили у Державній службі України з безпеки на транспорті, передають "Коментарі".

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса Scania Irizar сталася сьогодні, 11 жовтня, на 174 кілометрі траси "Київ – Харків – Довжанський" у Полтавській області. Внаслідок аварії травмовано 11 людей.

Відомо, що автобус прямував за маршрутом "Милове — Київ" та здійснював нерегулярні пасажирські перевезення. У Державній службі України з безпеки на транспорті повідомили, що водій не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини. Через це автобус перекинувся на правий бік. Під час ДТП у салоні автобуса перебувало 22 людини, 11 з яких отримали травми різних ступенів тяжкості. В "Укртрансбезпеці" пообіцяли провести технічне розслідування причин та обставин ДТП.

Нагадаємо, біля метро "Лісова" в Києві сталась масштабна ДТП за участю маршрутки. Водій легковика зіткнувся з автобусом, внаслідок чого останній в'їхав у металеву опору і перекинувся.

Раніше у Броварах на зупинці громадського транспорту сталася ДТП з постраждалими. У центрі міста зіткнулися мікроавтобус Mercedes та легковий автомобіль Volkswagen. Внаслідок зіткнення легковик від удару відкинуло на зупинку громадського транспорту, де знаходились люди. Внаслідок ДТП на зупинці громадського транспорту травмована жінка.

Загалом за даними Патрульної поліції Київської області, з початку 2021 року в регіоні зафіксували майже 12,5 тисяч ДТП, з них — 1209 із потерпілими. В аваріях на дорогах Київської області за 9 місяців травмовано 1529 людей, 163 людини загинули. Найбільш поширеними причинами ДТП є порушення правил маневрування — 5031 випадок, недодержання дистанції — 2935 та перевищення безпечної швидкості — 2286.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися