У Києві зняли з продажу ланч-бокси, ввезені з Китаю: в чому причина

При виготовленні ланч-боксів було використано несанціанірованое речовина

Пластикові ланч-бокси, які ввозили до Києва з Китаю, виявилися непридатними до продажу, оскільки при їх виготовленні використовували несанкціоновану речовину. Про це повідомляє пресцентр Держпродспоживслужби.

За інформацією джерела, від системи швидкого реагування на харчові продукти та корми (RASFF) надійшло повідомлення, щодо несанкціонованого використання сировини злакових культур при виготовленні пластикових ланч-боксів.

Держпродспоживслужба попередила операторів ринку про те, що в разі виявлення небезпечних компонентів в складі того чи іншого продукту, або ж виявлення несанкціонованого використання компонентів при виготовленні товару, його слід відразу знімати з продажу і повідомити про те, що трапилося протягом двох днів.

"Шановні споживачі! У разі виявлення зазначеного товару на споживчому ринку столиці, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Києві за телефоном (044) 486-95-85", - йдеться у повідомленні.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області у популярних цукерках знайшли небезпечну добавку. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області виявили небезпечний польський сир. Експерти звернули увагу на одну з добавок у м'якому сирі, яка є несанкціонованою. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.
Джерело: http://oblvet.org.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися