У Києві горіла п'ятиповерхівка: ФОТО з місця пожежі

Пожежа на площі 200 кв.м. лідвідіровалі менш ніж за 25 хвилин

Сьогоднішній ранок розпочався в Києві з пожежі п'ятиповерхового будинку у Шевченківському районі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС міста Київ.

За інформацією рятувальників, приблизно о 7:36 на лінію "101" надійшло повідомлення про пожежу в будинку на вулиці Костьольній, 2-В. На місце події було направлено рятувальників з найближчих Державних пожежно-рятувальних підрозділів.

Прибувши за вказаною адресою, пожежники встановили, що загоряння сталося на даху будинку. Менш ніж за 25 хвилин пожежу було повністю ліквідовано на площі 200 квадратних метрів. Всього в роботі брали участь 39 осіб особового складу підрозділів Головного управління.

picture

На щастя, всі мешканці будинку встигли вчасно вибратися зі своїх квартир на свіже повітря. В результаті пожежі в п'ятиповерхівці ніхто не постраждав.

На цей момент причина загоряння залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

У пресслужбі опублікували фотографії з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області згорів будинок відомого тіктокера. Крім будинку блогера, згоріли і його автомобілі, які знаходилися в гаражі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області у власній квартирі живцем згоріла пенсіонерка. Пожежники виявили поруч з тілом жінки її сина, який намагався врятувати жінку. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися