Під Києвом потяг збив жінку: опубліковані ФОТО з місця події

Жінка переходила залізничні колії в недозволеному місці

На залізничній станції "Тарасівка" в Боярці жінка потрапила під електропотяг. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області в Facebook.

За інформацією джерела, сьогодні, 13 жовтня, приблизно о 9 годині ранку правоохоронці отримали повідомлення про те, що електропоїзд сполученням "Київ-Миронівка" скоїв наїзд на жінку. Від отриманих травм вона померла на місці події.

picture

Загиблої виявилася 55-річна жителька міста Боярка. Було встановлено, що жінка переходила залізничні колії в невстановленому місці. Однак залишається невідомим, чому вона не відреагувала на наближення і сигнали поїзда.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

На цей момент подробиці події встановлюють правоохоронці.

У пресслужбі поліції Київської області опублікували фотографії з місця трагедії.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві електричка збила чоловіка, який сидів на платформі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві знайшли труп чоловіка в багатоповерхівці. Тіло знаходилося в положенні лежачи в напрямку руху до виходу з квартири. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися