У Києві з будівлі банку евакуювали людей: що сталося (ВІДЕО)

На місці працюють правоохоронці

У Голосіївському районі столиці офіс Ukreximbank отримав повідомлення про мінування. Про це повідомляє видання "Обозреватель", посилаючись на Telegram-канал "Типовий Київ".

За інформацією джерела, сьогодні, 13 жовтня, приблизно о 15:00 надійшла інформації про мінування банківської будівлі, що розташована по вулиці Антоновича, в Голосіївському районі міста. Отримавши це повідомлення, з будівлі терміново евакуювали всіх людей.

Незабаром до офісу банку прибули співробітники поліції, а також вибухотехніки, співробітники ДСНС і інші профільні служби. На цей момент на місці події проводиться перевірка.

У поліції поки ніяк не коментують інцидент.

У Telegram-каналі "Типовий Київ" опублікували відео з місця події.



Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві знайшли труп чоловіка в багатоповерхівці. Тіло чоловіка перебувало в положенні лежачи в напрямку руху до виходу з квартири. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві жінка випала з 16 поверху. На цей момент розглядається дві версії трагедії. Перша — самогубство, друга — нещасний випадок. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися