"Ваша дочка в лікарні": у Києві аферист під виглядом лікаря виманив у пенсіонерки гроші

Жінка віддала шахраєві 15 тисяч гривень

У Солом'янському районі Києва літню жінку обдурив аферист, виманивши у неї 15 тисяч гривень нібито на лікування її доньки. Про це повідомляється на сторінці Поліції Києва в Facebook.

На лінію "102" звернулася 69-річна городянка і повідомила про те, що невідомий чоловік заволодів її банківською карткою і зняв з неї 15 тисяч гривень. Жінка розповіла, що спочатку їй на телефон надійшов дзвінок нібито від її дочки, яка сказала, що потрапила в медичний заклад і їй необхідні гроші на лікування.

Готівки у пенсіонерки не було, тому вона сказала "дочки", що може дати свою банківську карту. Незабаром до неї у квартиру по вулиці Пітерській прийшов невідомий чоловік, який представився лікарем і забрав карту, щоб зняти гроші на лікування доньки потерпілої.

picture

Однак через деякий час жінка з'ясувала, що з її дочкою насправді все в порядку, зв'язавшись з нею телефоном. Тоді постраждала від рук шахрая звернулася в поліцію із заявою.

Поліціянти переглянули записи з камер спостереження "Безпечне місто" і відеоспостереження в будинку, де проживає потерпіла, і встановили маршрут руху зловмисника, після чого почали його пошуки. Вже на наступний день його затримали.

Тепер аферистові загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до трьох років.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Київській області пенсіонерку обдурив майстер по ремонту. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, як шахраї обманюють жителів Київської області через інтернет. За добу в поліцію звернулися три людини, які повідомили, що відправили "продавцю" гроші, а товар так і не отримали. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися