У Києві поліція продовжує знаходити підозрілі пакети

Замість вибухівки в пакеті на вулиці Кіото виявили яйця і молоко

Вранці, 23 липня кияни виявили на вулиці Кіото підозрілий пакет, на зупинці громадського транспорту. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції у Telegram.

"Надійшов виклик на вулицю Кіото. Пильні громадяни помітили на зупинці пакет, який викликав у них підозру", – сказано в повідомленні поліції.

Правоохоронці перекрили рух вулицею та обгородили пакет до прибуття вибухотехніків. В ході обстеження місцевості будь-яких вибухових пристроїв не знайшли. За словами очевидців, в забутому пакеті виявили яйця і молоко.

Також надійшла інформація про мінування автомобіля Audi в Оболонському районі Києва. На місце події приїхала поліція та вибухотехніки, територію біля ТРЦ "Метрополіс" перекрили для руху транспорту та людей.

Раніше портал "Коментарі "розповів про вибух біля станції метро"Мінська". Поліція також отримала повідомлення про мінування і під час перевірки території біля одного з кіосків виявила підозрілу коробку.

Після цього випадку пресслужба Нацполіції повідомила, що на вулицях столиці будуть посилені заходи безпеки - залучили додаткові наряди поліції та військовослужбовців Нацгвардії.

Нагадаємо, у Києві 22 липня, закрили станцію метро через підозрілу валізу, а 21 липня, обмежили роботу центрального залізничного вокзалу через повідомлення про мінування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися