На трасі "Київ — Чоп" через ДТП ускладнено рух (ФОТО)

Водіїв попередили про обмеження

На трасі "Київ — Чоп" через масштабну ДТП обмежили рух транспорту. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції в Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася на 25 кілометрі траси "Київ — Чоп". На автодорозі зіткнулися вантажівка та мікроавтобус. Внаслідок ДТП постраждалих немає.

У Патрульній поліції Київської області просять водіїв врахувати інформацію про ДТП та тимчасове ускладнення руху транспорту по трасі "Київ — Чоп" в напрямку Житомира.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі "Київ — Одеса" поблизу селища Любашівка зіткнулися дві вантажівки та три легкових автомобілі. Внаслідок ДТП загинули троє людей, десятки постраждалих.

Нагадаємо, що в Оболонському районі Києва вантажівка "МАН" збила двох людей, які переходили дорогу в недозволеному місці. Після того, що сталося, водій зник на своєму авто з місця події. На місце аварії прибули поліції та медики. Постраждалих госпіталізували. Незабаром правоохоронцям вдалося розшукати злочинця. Як виявилося, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також, як в Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП з постраждалими та тікав від правоохоронців.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися