У столиці машина "Київводоканалу" провалилася під асфальт: Фото з місця події

В результаті ДТП ніхто не постраждав

У Голосіївському районі Києва під асфальт провалився автомобіль, що належить комунальному підприємству "Київводоканал". Про це повідомляється в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

За інформацією джерела, на вулиці Кустанайській, між будинками під номерами 7 і 10 стався прорив труби з гарячим водопостачанням. У зв'язку з цим під загрозою провалу під землю виявилися два припаркованих авто - Toyota та Audi.

Відзначається, що автомобіль Toyota вдалося відтягнути з тієї ділянки дороги самостійно. Поки очевидці події шукали власника Audi, в будинку під'їхав автомобіль "Київводоканалу". В результаті машина комунальників провалилася під асфальт передньою частиною.

На щастя, в результаті пригоди ніхто не постраждав.

У Telegram-каналі "Київ Оперативний" опублікували відео з місця події.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Шевченківському районі Києва сталася автокатастрофа, внаслідок якої помер чоловік. Його легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою, коли той заїжджав на прибудинкову територію. Детальніше про подію читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що помер один з постраждалих в ДТП з вантажівкою в Києві. Про смерть молодого хлопця в соціальній мережі розповів його товариш, який також постраждав у цій аварії. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися