На Київщині автобус з білорусами зіткнувся з вантажівкою: Фото з місця події

В аварії постраждали 6 людей

У місті Обухів, що на Київщині, сталася дорожньо-транспортна пригода за іноземцями. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області в Facebook.

За інформацією джерела, на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що на 51 кілометрі автодороги Н-01 (Київ-Знам'янка) відбулося Серйозне ДТП за участю автобуса з пасажирами та вантажівки. Незабаром на місце події прибули правоохоронці та бригада швидкої допомоги, а також рятувальники.

picture

Було встановлено, що автобус "ПАЗ", в якому знаходилося 17 громадян Республіки Білорусь зіткнувся з вантажним автомобілем "FAW", після чого перекинувся. За попередньою інформацією, зіткнення сталося з вини водія автобуса, який рухався в бік Києва і не надав переваги в русі вантажівці.

Повідомляється, що в результаті події постраждали шість пасажирів автобуса. Медики доставили їх в лікарню з різними травмами.

На цей момент подробиці дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

У пресслужбі поліції опублікували фотографії з місця аварії.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Шевченківському районі Києва сталася автокатастрофа, в результаті якої загинув чоловік. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що помер один з постраждалих в ДТП з вантажівкою в Києві. Про смерть молодого хлопця в соціальній мережі розповів його товариш, який також постраждав у цій аварії. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися