У Київській області побили поліцейського (ФОТО)

Злочинець завдав правоохоронцю кілька ударів кулаком в голову і груди

У місті Бровари, що на Київщині, відбувся напад на співробітника поліції. Про це повідомляється на сторінці Броварського районного управління поліції в Facebook.

На лінію "102" надійшло повідомлення про порушення громадського порядку на одній з вулиць міста. Незабаром за вказаною адресою прибули правоохоронці. На місці події вони виявили побитого чоловіка, який знаходився в нетверезому стані. Йому викликали медиків для надання необхідної допомоги.

Повідомляється, що чоловік поводився зухвало, а потім зовсім накинувся на одного зі співробітників поліції. Нападник завдав кілька ударів кулаком в груди та в голову.

Було встановлено, що злочинцеві 41 рік і він є жителем міста Буча, що на Київщині. Після проведення експертизи в його крові виявили 2.1 проміле алкоголю.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. На цей момент він знаходиться в СІЗО. Подальшу міру запобіжного заходу вибирати суд.

За даним фактом порушено кримінальне провадження. Нападнику загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення або обмеження волі на строк до п'яти років.

Ведеться досудове розслідування.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що під Києвом поліцейський влаштував серйозне ДТП. В учасників аварії була взята кров для проведення експертизи, яка підтвердила, що водії були у тверезому стані. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в київському метро поліцейський врятував чоловіка з серцевим нападом. Потім на станцію прибули медики і госпіталізували хворого. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися