На Київщині згоріла пташина ферма (ФОТО)

Масштабна пожежа сталася у селищі Рудницьке

У селищі Рудницьке в Броварському районі сталася масштабна пожежа у будівлі пташиної фабрики. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області.

За даними рятувальників, вогонь довелося гасити на території фермерського господарства в окремо розташованій одноповерховій будівлі пташнику. Площа пожежі складала 420 квадратних метрів. Ліквідували надзвичайну ситуацію понад три години.

Вогонь у будівлі, яка належить підприємству "Рудницький екопродукт", гасили 17 працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій та чотири одиниці спецтехніки. Про причини пожежі не повідомляється. Відомо, що жертв і постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах на пішохідному переході легковик збив 12-річну дівчинку. Відразу після того, що сталося, водій авто зник з місця події.

Нагадаємо, що в Оболонському районі Києва вантажівка "МАН" збила двох людей, які переходили дорогу в недозволеному місці. Після того, що сталося, водій зник на своєму авто з місця події. На місце аварії прибули поліції та медики. Постраждалих госпіталізували. Незабаром правоохоронцям вдалося розшукати злочинця. Як виявилося, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також, як в Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП з постраждалими та тікав від правоохоронців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися