На Київщині під час запуску котельні стався вибух у дитсадку

Зруйновано харчовий блок

У селищі Кодаки Васильківської територіальної громади Обухівського району після запуску котельні дитячого садка стався вибух природного газу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної державної адміністрації.

Під час вибуху зруйновано харчовий блок дитячого закладу. У Київській обласній державній адміністрації зазначили, що котельня та харчоблок є окремими від дитячого садка будівлями, тому дошкільний навчальний заклад не постраждав.

За оперативною інформацією, приміщення котельні та розташоване там обладнання також не зруйновані. Загиблих і потерпілих серед співробітників закладу в результаті аварії немає. Загалом у закладі під час вибуху перебувало десять працівників. Дітей на момент інциденту в садочку не було.

Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін доручив профільним службам в найкоротші терміни встановити причину вибуху, ліквідувати наслідки та відновити опалення дитячого садка. Для цього в ОДА створять спеціальну комісію.

Нагадаємо, 23 жовтня у Києві розпочали підключення житлових будинків до теплопостачання

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві різко підвищили тарифи на опалення, однак подорожчання вартості тепла торкнулося тільки окремих категорій споживачів. Для більшості киян тариф залишиться незмінним. Ціни зросли для комерційних, бюджетних і релігійних організацій. Для побутових споживачів тарифи залишаться на торішньому рівні.

Читайте також, як жителі Києва можуть в 1,5 раза скоротити витрати на газ.

Джерело: https://t.me/kyivoda/1229


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися